iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Крадци разграбват Съюза на автомобилистите

Крадени вещи са намерени в пункт за вторични суровини от криминалисти на Първо РУ на МВР гр. Перник. Има заподозрени лица и съпричастността им се установява.
 
За времето от 05 до 08 февруари т.г. от център на Съюза на българските автомобилисти в пернишкия кв. "Калкас" са били откраднати двигател и скоростна кутия за лек автомобил, тръбно скеле, оградни платна и други метални изделия. След подаден сигнал в полицията, са предприети незабавни действия по разкриване на престъплението. Металните изделия са намерени в пункт за вторични суровини в кв. "Караманица". Има данни за извършителите и работата по разследването продължава.
 
Образувано е досъдебно производство.
 
Още един случай от криминалната хроника в "Караманица". Автомобилни гуми, дървена ламперия и авточасти са били откраднати от дърводелски цех в пернишкия кв. "Караманица" миналата нощ.
 
В помещението на цеха е проникнато чрез прокопаване на дупка в тухлена стена. По данни на собственика, 61-годишния С.А. са откраднати 8 автомобилни гуми с алуминиеви джанти, две връзки дървена ламперия и авточасти за лек автомобил.
 
Образувано е досъдебно производство и работата по разследването продължава.
 
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.