iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Роми кандидатстват за стаж в големи компании

Програма Рома на Институт "Отворено общество" - София и Фондация Америка за България, стартират за първи път Стажантска Програма за млади роми в частния сектор, съобщиха от областната администрация в Перник.
 
Целта на Програмата е да подпомогне процеса на интеграция на ромите чрез иновативен и разширен подход, който да отчете спецификите на местната общност и предизвикателствата на икономическата и финансова криза. Програмата си поставя за цел да отговори на критичните нужди на младите роми, с висше образование и висока квалификация.
 
Основната цел на Програмата е да предостави достъп до трудова заетост чрез тримесечни стажове във водещи частни компании в България. Подробности за програмата може да се научат от сайта на Отворено общество на адрес: http://www.osf.bg.
 
Кандидатите трябва да представят необходимите документи за кандидатстване по приложен списък, в това число и формуляр за кандидатстване и европейски формат на автобиография.
 
Крайният срок за представяне на документите е 20 февруари 2010г.
 
Допълнителна информация за Стажантската програма може да се получи на телефон 02/ 930 66 27 и електронен адрес [email protected]
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.