iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


75-ят рожден ден на БНР срещна три области в Радио Благоевград

75-ят рожден ден на БНР срещна три области в Радио Благоевград

Областните управители на Благоевград - Валери Смиленов, Кюстендил - Любомир Анчев, и Перник - Иво Петров, се включиха в честването на 75 годишнината от създаването на БНР с инициативата на Радио Благоевград „Да засадим дърво".
 
Те бяха приветствани от директора на Радио Благоевград г-жа Елисавета Каменичка с пожелания съвместното засаждане на дръвчетата да бъде символ на доброто сътрудничество между медийния лидер и представителите на държавната власт в Югозападна България. Според директора те са днес и представители на многобройните слушатели на Радио Благоевград, заради които го има радиото и заради които то има такъв успех. С днешния символичен акт първите мъже в региона стават част от сградата, духа и работата на радиото, каза още г-жа Каменичка.
 
Трите млади дръвчета, които губенаторите посадиха в двора на радиото, символизират трите области, в които медията е абсолютен лидер. Помагайки си взаимно, те демонстрираха, че работата в екип е печелившият модел, както при управлението на една област - така и при постигането на най-висок медиен рейтинг в Югозапада.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.