iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Бриго Аспарухов: Президентът ще прави партия със Слави Трифонов

Бриго Аспарухов: Президентът ще прави партия със Слави Трифонов

Държавният глава Георги Първанов няма да остане пасивен след края на мандата си и най-вероятно ще създаде някаква структура. Това обяви роденият в село Вискяр, Пернишко бивш шеф на разузнаването и депутат от БСП - Бриго Аспарухов.
 
Новината се върти неофициално в общественото пространство от седмица. Даже като най-спрягания му политически партньор се сочи шоуменът Слави Трифонов.
 
Хора от шоуто твърдят пред медии, че именно политическите мераци и връзката на Първанов с Дългия е причана за раздялата му с Росен Петров, както и за конфликта му с премиера Бойко Борисов.
 
Въпросът е какви послания ще изпрати една такава формация към обществото, смята обаче старият разузнавач Бриго Аспарухов, пред PRO.BG.
 
Той е убеден, че място за нов политически проект има и Първанов ще се възползва от това, защото времето на тайните действия преминало. Аспарухов смята, че Първанов има голям шанс да успее, тъй като управлението в момента няма опозиция. То се намира в много комфортна среда и трябва някой да раздруса клона, призова неуспелия кандидат за кмет на София. Изключително важно според него е да се промени представата за лидер и да се появи този, след когото ще тръгнат хората.
 
За нов ляв проект наскоро се обяви и ексчервената депутатка Татяна Дончева. Среди от левицата твърдят, че един от тайните й съветници е именно Бриго Аспарухов, а другият бил освободеният от ДАНС Алексей Петров.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.