iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Питат перничани как да се организира "Сурва`10"

Питат перничани как да се организира "Сурва`10"

Анкета е пуснала община Перник на своя сайт.
 
В допитването общинската администрация се интересува от мнението на перничани как да бъде организирано тазгодишното провеждане на международния фестивал, въпреки че повечето детайли вече са уредени и разписани в официалната програма на фестивала.
 
Надсвирване на оркестри или бал с маски искат да организират от Културно-информационния център, но само след преценка на участниците в допитването. Другите идеи са за уличен театър или традиционното вече ателие за изработка на кукерски маски и костюми.
 
Община Перник все още не е преценила какви изпълнители трябва да участват в спектакъла за откриването на фестивала - народни танцьори, оркестри или поп-фолк певци.
 
Всеки перничанин може да даде своя глас на адрес: http://spreadsheets.google.com/embeddedform?key=t-fXWtWQitmNaJ28SkRrfuA
 
Таз годишното издание на "Сурва" беше организирано изключително грандиозно и привлече десетки хиляди посетители в града ни, множество участници, туристи и медии. Ето защо фестивалът е номиниран за "Събитие на годината". Може да  гласувате за него ТУК.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.