iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Подпийнали, криминално проявен и шофьор без лични документи спипаха от КАТ през нощта

Подпийнали, криминално проявен и шофьор без лични документи спипаха от КАТ през нощта

Служители от Второ РУМВР гр. Перник изясняват случай на продаден автомобил на части, запориран от Агенцията за държавни вземания.
 
Тази нощ, около 02,30 ч. на ул. "Мл. Стоянов" в пернишкия кв. "Изток" е спрян за проверка л.а. "Опел - Омега", управляван от 29-годишния В.Р. от гр. Перник. В колата са били още трима младежи, единият от които криминално проявен. При извършената проверка на лицата, водача не е представил свидетелство за управление на МПС, лична карта и документи за колата. В автомобила е намерена регистрационна табела от "Фолксваген - голф", собственост на 29-годишния мъж. Същият е заявил, че голфа е негов и го е продал на части. Установено е още, че автомобила е бил запориран от Агенцията за държавни вземания. До изясняване на случая са съставени актове по Закона за движение по пътищата и Закона за българските документи за самоличност.
 
Криминално проявен перничанин пък е осуетил друга полицейска проверка и е бил задържан в ареста на полицията за 24 ч през изминалата  нощ. Около 02,00 ч. на ул. "Одрин" в гр. Перник е бил спрян за проверка лек автомобил "Ауди", шофиран от криминално проявения С.Г./35 г./. Същият е отказал да представи документи за самоличност, отказал е да бъде изпробван за алкохол с техническо средство, както и кръвна проба.  Работата по случая продължава.
 
Още вве бързи производства за шофиране след употреба на алкохол са започнати през изминалото денонощие. Около 11,05 ч. в гр. Перник, ул. "Угърчин" е спрян за проверка л.а. Форд "Фокус", шофиран от столичанина Ц.Л./44 г./. При изпробването му с техническо средство за алкохол, са отчетени 2,05 промила. Мъжът е отказал кръвна проба и поради здравословни причини не е настанен в ареста на полицията.
 
Минути след полунощ на 23 декември, на пътя Перник - Брезник е спрян за проверка л.а. "БМВ", управляван от 36-годишния Й.И., жител на брезнишкото с. Милкьовци. 1,46 промила е алкохолната му проба, извършена с техническо средство. Шофьорът също е отказал кръвна проба. Настанен е в ареста на полицията за 24 ч.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.