iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Коледно парти организира Стомана Индъстри за децата на работещите от фирмата

Коледно парти организира Стомана Индъстри за децата на работещите от фирмата

Страхотно коледно парти организира „Стомана Индъстри" за 195 деца на работници и служителите от фирмата в края на миналата седмица. Детски клуб „Фъстъчета" от Перник направи прекрасен коледен спектакъл за малчуганите- Дядо Коледа и Снежанка.
 
Партито се проведе на две части, съобщава "Съперник". Първи в празнично украсената зала на завода празнуваха най-малките - до 5-годишна възраст. За тях беше подготвена коледна сценка, в която участваха червената шапчица, бабата, вълка и лисицата. Дядо Коледа раздаде на дребосъците подарък- голяма порцеланова чаша, която беше пълна с много лакомства. За мъничетата бе приготвена шведска маса, на която имаше сладкиши, бонбони, сокчета, пръчици. Не липсваше и фотограф, който по желание на родителите направи снимки на децата с белобрадия старец.
 
Ди джей- Слави допринесе много за празничното настроение на всички. След мъничетата празнуваха по-големите- от 6 до 10 години. За тях освен коледна сценка с Дядо Коледа и Снежанка имаше фокусници и жонгльори. Батковците и каките обаче като че ли се зарадваха най-много на дискотеката, която им бе организирана.
 
В тазгодишната класация "Личност и събитие на годината Перник 2009", компанията "Стомана индъстри" АД е номинирана в категорията "Бизнес". Може да се запознаете с тази и останалите номинации в категорията на адрес:
http://iPernik.com/novini/6714.html

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.