iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


2 дни до грандиозното Stage Under Cover парти в Перник

По инициатива на поп певицата София ще се проведе благотворителен концерт под надслов "Stage Under Cover" в Перник на 17 декември.
 
Събитието ще се състои в производственото хале на завод „Кракра" (бивш завод „Каменина") от 19.00 часа  виж точното описание на снимката.
 
Участие ще вземат София, Миро, Графа, D2, Камелия Тодорова и Цветелина Чендова. Средствата ще бъдат предоставени на Дома за медико-социални грижи в града. В благотворителната инициатива участва и популярният спортен деятел Тити Папазов, който работи за създаването на неправителствена организация за подпомагане дейността на държавата за закрила на детето.
 
Билетите на цена от 10 лв. могат да бъдат закупени от касите на Общински драматичен театър „Боян Дановски"- Перник, Културно-информационен център град Перник и на място в деня на концерта. Момичета ще продават билети пред някои от най-големите търговски вериги в Перник утре и в деня на събитието от 11:00 до 17:00.
 
Оригиналният постер е първия проект на дизайн студио "Dress Code" за България. Участниците в "Sofia Design Week" Андре Андреев (България) и Дан Ковърт (САЩ) създават "Dress Code" (Ню Йорк) през 2002. Двамата дизайнери, подкрепени от Красимир Андреев, не спират да се радват на много награди в бранша, представяния в пресата, присъствие в сборници за дизайн и 3 самостоятелни изложби.
 
"Dress Code" са автори на визуалната комуникация за "Music Video Awards" на "MTV" за 2005 и 2007. Сред списъка с клиенти, върху които "Dress Code" е оставил своя стил, са "Nike", "MTV", "MTV2", "Deloitte", "Xlarge", "Adobe", "AIGA", "Art Directors Club", "Berlin Cameron United", "Cry Havoc", "Definitive Jux Records", "LightBox", "Fila", "CMT", "Carlsberg", "Coca-Cola".
 
"Dress Code" е едно от селектираните студия в сборника "Contemporary Graphic Design" на издателство "Tashen". Първият дизайнерски проект в България е именно този концеpт. Перник е родният град на Андре и Красимир.
 
"За нас това е най-вълнуващото. Принципно работата на графичния дизайнер е да направи нечий чужд продукт да изглежда красиво. А ние искаме всичко да сме измислили - от съдържанието до опаковката", доверява Андре Андреев.
 
 
Спонсорът е осигурил превоз на публуката след концерта. Сцената се намира се на ул. Пирин 13 А.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.