iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Пупи готви вендета за нападателите си

Жив, но с размазано лице, се отърва в петък вечерта поредната жертва в нарко войната - 36-годишният Петър Крумов, известен с прякора Пупи. Килърът го причака пред новото заведение "Оазис" в кв. Мошино към 21 часа. Въпреки че седял в засада само на метри от жертвата, скрит зад колите на паркинга, убиецът успял да изстреля само един куршум. Той пробил носа на Пупи и заседнал в ухото му.
Пупи бил в локала с бившия авер на Кръвта - Росен Драгомиров-Синбад, и неговата съпруга. Оставил ги и си тръгнал, защото имал работа в София. Малко преди да се качи в колата си, бил повален от стрелеца. Простреляният Пупи успял да звънне по телефона на Синбад и той го закарал в пернишката болница. След преглед и снимка раненият е преместен във ВМА в София. Бил е контактен. Скенерът, направен в Перник, показал, че мозъкът му не е засегнат.
Жителите на квартал "Мошино", които станаха свидетели вече на няколко кървави вендети край домовете си, очакват ответен удар от групата на Пупи срещу поръчителите на разстрела. Засега следите на килърите се губят. Никой не е видял убийците в тъмнината между паркираните коли край "Оазис". Предполага се, че човекът, натиснал спусъка, е дошъл пеш до заведението. На мястото до късно в петък имаше криминалисти и следови кучета. Преровени са и всички контейнери за боклук в района в търсене на улики и евентуално на захвърленото оръжие. Работим по много версии, разпитани са дузина свидетели и хора близки до Крумов, каза за "Стандарт" шефът на областната дирекция на МВР комисар Диан Нанов. Той бе назначен на поста преди по-малко от месец./Стандарт

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.