iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Вангелов: Играем супер футбол и имаме силен екип

Вангелов: Играем супер футбол и имаме силен екип

Мажоритарният собственик на Миньор, Никифор Вангелов изгреда днешната среща от трибуните на "Стадиона на мира". Той не изпуска домакински мач на жълто-черните от началото на сезона. След края на срещата, Вангелов изказа благодарности за писмото на футболистите на "Миньор" към него. В съобщение на клубния сайт те му благодарят за голямата подкрепа. "Немога да коментирам за себе си като президент, това са техните впечатления от мен и това може само да ме радва. Нещата, които си говорим преди и след мач, мисля, че именно те показват разликата", каза Вангелов пред медиите.
 
„Личи се че се играе футбол в нашия отбор и има екип, който е сплотен и си върши много добре работата.", заяви още Вангелов пред клубния сайт и спортните издания. „Има планове за зимната пауза и за нашата подготовка. Също така ще има и нови футболисти, но не искам да коментирам. Изпращаха ни и португалци от ЦСКА и какви ли не, но те не дойдоха. Ще дойдат стойностни футболисти, които ще вдигнат нивото на отбора. Апетитът за Европа остава, публиката показа, че заслужава да гледа по-стойностен футбол", завърши Вангелов.
 
Срещата днес на стадиона изгледа и областният управител Иво Петров, както и цялото ръководство на "жълто-черните". Атанас Караиванов и Пламен Атанасов споделиха впечатления от работната си визита в Анталия и коментираха подробности за подготовката на тима. Подробности в клубния сайт - minyor.com очаквайте тези дни.
 
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.