iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Кой е Петър Крумов- Пупи?

Кой е Петър Крумов- Пупи?

Петър Крумов е един от близките до покойния вече Хайо наркодилъри.
Приживе Хайо, след като приключил с кражбата на коли и се преориентирал към наркоразпространението, се съюзил с Петър Крумов-Пупи, гравитиращ тогава около Златко Баретата. Групата разпространявала дрога в центъра на Перник, а след убийството на Райко Кръвта, контролирал хероиновия пазар в квартал "Изток", се настанила и там.
 
Групата, в която участва и Пупи, според неофициални източници, след смъртта на Хайо е била оглавена от Мартин Димитров "Маката", който в момента се намира в ареста, заедно с други сподвижници на Златко Баретата. След ударите на антимафиотите по бандата на Росен Ефремов преди 2 години, хората му са изместени именно от Пупи и компания.
 
Легално Пупи върти бизнес с автоморга близо до завод "Кракра" и търговия с авточасти втора употреба.
 
Заплахи за смъртта си, Крумов получил още след убийството на Алфа. По другия авер на Пупи - Венцислав Димитров - Мечана, също беше извършен опит за покушение преди време. Той беше прострелян лятото на 2008 пред кафе "Лого" в кв. Изток. Тогава, улученият в раменете Мечан успял да слезе от колата и под дъжд от куршуми се върнал в кафенето, където преди това бил с ортака си Богдан-Совата.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.