iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Губернаторът отвръща на предизвикателството

Губернаторът отвръща на предизвикателството

Областният управител на Перник инж. Иво Петров приема предизвикателството да се включи в традиционния Коледен благотворителен турнир по футбол в зала, научи iPernik от организаторите от Общинския мадежки съвет. Те са изяснили възникналите недоразумения в опитите им да се свържат с него и са получили съгласието му.
Обичам да играя футбол, няма проблем да се включа в турнира, а и каузата си заслужава, е казал пред младежите губернаторът. Остава да се уточнят подробностите в кой от тимовете ще се включи той или областната администрация ще излъчи свой отбор.
Младежите са получили и добър урок, че областният управител е отзивчив на всякакви идеи и нужди, но за контакти с него, за да не се пречи на работата му, е добре да се спазват процедурните правила. Той има технически сътрудник, има експерт по връзки с обществеността, както и заместници, които могат да бъдат търсени за връзка с него извън приемните му дни и когато е зает, а това е обичайно за целия му работен ден.
За Коледния турнир по футбол никой не го е поканил нито с писмо, нито с покана, затова и никой не го е крил, както си помислили младежите. Те просто искали да се свържат с него по телефона, за да се уточняват, защото имали идея и областната администрация да излъчи отбор. Недоразумението е отстранено, а от Общинския младежки съвет вече ще подхождат подобаващо и при други подобни ситуации, споделят те.
Традиционният Коледен благотворителен турнир по футбол в зала се провежда за трета поредна година. Той ще бъде на 21 декември 2009г. от 12 часа в Спортната зала на 8-мо училище „Кракра Пернишки". До момента участие са заявили пет отбора - на бизнеса, на учителите, на младежите, граждански и на Община Перник.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.