iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Грабят от апартамент в Радомир, докато собственикът е в Отрезвителя

Грабят от апартамент в Радомир, докато собственикът е в Отрезвителя

Инцидентът е регистриран вчера през нощта, около 03,10 ч. , съобщи за iPernik регионалният говорител на МВР Венцислав Алексов.
 
В Районно управление Радомир е получен сигнал, че се чува странен шум в апартамент в жк. "Мечта", бл. 15. Пристигайки на място, полицаите задържат криминално проявения Р.В./28 г./. Установено е, че младежа е влязъл в жилището през терасата и отново през нея е изхвърлял крадените вещи. Същият е излежал ефективна присъда за кражба.
 
Криминалният инцидент има интересна предистория. Преди да бъде извършена кражбата, в същото жилище е имало купон, организиран от собственика, криминално проявения Й.Л./35 г./, приятелката му В.В. негова връстница и извършителя на кражбата, 28-годишния Р.В. След подаден сигнал от съседи за нарушаване на нощната тишина е установено, че се пуска силна музика и собственика е в явно нетрезво състояние и не може да контролира поведението си. Настанен е в отрезвителя на ОДМВР гр. Перник и сбирката е прекратена. Минути по-късно е извършена кражбата, като в нея е участвала и дамата, поемала крадените вещи на партера. Неверните приятели на Й.Л. са задържани в ареста на полицията за 24 ч.
 
Образувано е досъдебно производство.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.