iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Футболистите на ПФК Миньор дариха 750 лв. за операцията на Скалата

Футболистите на ПФК Миньор дариха 750 лв. за операцията на Скалата

Футболистите и ръководството на ПФК Миньор се включиха в благородната инициатива за набиране на средства за операция на Слави „Скалата, както бяха обещали. Общата сума, която са дарили е 750лв., съобщи председателят на фен клуба Петър Илиев- Буфера. „Много сме им благодарни, че се включиха и помогнаха със средства. Винаги ще ги подкрепяме", каза Илиев за клубния сайт - minyor.com.
 
Събраните средства от клуба са дадени на председателя на феновете вчера, след тренировката на футболистите от капитана на Миньор Иво Иванов.
 
С парите от футболния клуб сумата за първата операция почти е събрана. Феновете се надяват да досъберат парите за заплащане на операцията на Слави на предстоящия мач в събота, който ще започне от 13.00ч.
 
Пернишките фенове ще продължат да събират дарения за болния си приятел и догодина, тъй като му предстоят още много интервенции, за да се вдигне на крака. Те са се зарекли, че няма да се откажат от каузата и ще продължат да се борят за да го видят отново наравно с тях по трибуните.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.