iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Нашествие на рок-динозаври в Перник

Нашествие на рок-динозаври в Перник

"Конкурент" и "Епизод" забиват в Перник.
 
Страхотен маратон очаква всички фенове на рок-музиката в Перник. Той ще започне този петък с концерт на група "Конкурент". Изпълнителите на "Дай ми време", които са свирили заедно с величия като Deep Purple  и Whitesnake, ще зарадват своите пернишки фенове в петък от 21:00 в бар "Зинк".
 
Още на следващия ден в събота - 12.12, перничаните от  група "100" и "Imagination" ще свирят благотворително за децата от Дома за медико-социални грижи.Събраните средства от вход също ще отидат за децата. iPernik е медиен партньор на събитието, което ще започне от 21:00. Входът отново е 6,99лв. Инициативата е по идея на управителя на бар "Зинк" - Тодор Младенов, който обещава, че инициативите за децата на Перник ще продължат и за в бъдеще.
 
Следващата събота - на 19.12, за всички патриоти и почитатели на качествения рок отново в "Зинк" ще забива група "Епизод". Групата е популярна с песните, които прави по текстове на Иван Вазов и Христо Ботев. Клипът към песента "Хан Аспарух" от последния им албум пък бе заснет на пернишката крепост. През 2007 година английската Би Би Си обявиха „Епизод" за най-качественната българска рок група.
 
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.