iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Нов блог в Блогосферата на iPernik

Нов блог в Блогосферата на iPernik

"Из Чифлика" е новият блог в пернишката блогосфера.
 
Младият политик от НДСВ - Иво Чифлички е най-новият автор в блогосферата на iPernik, където събираме любопитни граждански мнения, коментари и анализи от собствените им уеб страници. В страницата си Чифлички пише за политика, off-road, за гражданското общество. Там той обяснява на читателите си как се изкачва силен наклон с джип, кои трябва да бъдат избирателите на НДСВ, коментира британската геополитическа школа. Науката и изкуството също са сред темите, които вълнуват автора.
 
Блогът е личен дневник в Интернет. Там хората пишат за личния си живот, за политиката, спорта, за нещата, които им правят впечатление и ги интересуват. В чужбина най-големите медийни корпорации отделят подобаващо внимание на блогърите и техните мнения и позиции. Тази традиция навлезе наскоро и в България. Повечето националнии електронни и печатни издания имат рубрики, в които обсъждат написаното в блоговете. Не малко журналисти използват тази "нова медия", за да изказват свободно позициите си. Политиците също са активни, тъй като привличат млади симпатизанти.
 
Блогосферата е авторска секция на iPernik.com, която събира активни пернишки блогове. Целта на Блогосферата е да промотира блоговете като модерни източници на информация и техните автори като граждани с активна лична и обществена позиция. В Блогосферата вече участват депутатът Петър Петров, общинската съветничка Галина Асенова, Пламен Борисов, лидерката на МСДС в града - Мария Ненова, перничани, част от които не живеят в страната, но активно се интересуват и пишат за случващото се. Всеки автор на личен блог от област Перник може да кандидатства за включване в блогосферата като ни пише на: [email protected] .

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.