iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


ipernik.com вече официално е водещият източник на информация за Перник

ipernik.com вече официално е водещият източник на информация за Перник

Само половин година след стартирането на Информационен портал iPernik, Google му  отрежда първото място.
 
Екипът благодари на всички свои  читатели за огромната подкрепа през тези първи 6 месеца от съществуването на Информационен портал iPernik.com.
 
Само за половин година  iPernik е безапелационен лидер в информационното пространство на Перник. Търсачката на Google го поставя на първо място при търсене на "Перник", включително и преди официалната страница на общината. Това, заедно с числата на най-сигурния и доказан инструмент за броене на посещенията "Google analytics" потвърждава водещата позиция на iPernik.
 
Читателската подкрепа на перничани е сигурен гарант, че и в бъдеще Информационен портал iPernik ще продължи да бъде граждански и независим проект за предоставяне на качествена информация и постоянно развиващи се он-лайн услуги за гражданите на Перник и областта.
 
iPernik  няма да смени собствеността си, маскирайки това с добре подготвена PR стратегия в медийното пространство, както други направиха това наскоро.
 
iPernik ще продължи да бъде верен на основния принцип в журналистиката - да се предоставя обективна и точна  информация като коректив на властта и в полза на гражданите.
 
iPernik  ще продължи да разчита на вас  за мнения, предложения, коментари, новини и сигнали за случващото се в града и региона.
 
iPernik ще продължи да бъде сигурен, авторски и новаторски проект за един по-информиран Перник.
 
Благодарим!

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.