iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Отложиха делото срещу Живка Илиева

Делото срещу Живка Илиева, която отне живота на трима младежи в ужасяваща катастрофа през 2007 г., бе отложено за 18 ноември, предаде "Фокус".
 
Делото се гледа в Пернишкия окръжен съд. Причината за отлагането бе да бъдат осигурени двама свидетели, които днес не се явиха пред съда. Това са Рангел Рангелов и Димитър Шияков, на които съдът наложи парична глоба от по 100 лв. и постанови да бъдат доведени принудително със съдебна полиция за следващото заседание по делото.
 
Съдът изслуша показанията на Сергей Алексов, служител във Второ Районно управление-Перник в „Пътен контрол". Алесков каза, че е бил на работа, когато е получен сигналът за пътнотранспортно произшествие срещу бензиностанция „Шел". Подсъдимата Живка Илиева седяла на бордюра през бензиностанцията и плачела. В полицейската кола, в която била качена, тя има нервни изблици заради предизвиканата катастрофа. Твърдяла, че не е употребила алкохол. В отговор на въпрос на прокурора спомня ли си свидетелят какъв е бил цветът на косата на подсъдимата, Сергей Алексов отговори отрицателно. Държавното обвинение поиска да бъдат прочетени свидетелски показания, дадени пред досъдебното производство, но съдът остави без уважение искането, заради противопоставянето на адвоката на подсъдимата.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.