iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Вангелов: Нямаме проблеми

Вангелов: Нямаме проблеми

Президентът на Миньор Перник Никифор Вангелов бе категоричен, че финансови проблеми в клуба му няма, и заяви, че има поводи за оптимизъм в играта на момчетата в „жълто-черно".
 
„Надявам се да продължаваме с добрите игри, които показваме досега," коментира босът на перничани след загубата с 0:1 от Литекс.
 
„Аз никога не съм коментирал съдията и ще продължа така. В крайна сметка, това, което успеем ние да си вземем, благодарение или въпреки съдията, това заслужаваме," добави Вангелов.
 
„Загубихме от Литекс и Черно море, явно още не сме дорасли да бием отборите, които са по-напред в нашето първенство. Мисля, че спечелените 10 точки ни дават една сигурност и самочувствие, което ще продължим да надграждаме," изрази очакванията си той.
 
Относно предстоящите три мача, Вангелов отсече: „Ще искаме девет точки разбира се. Но нека да гледаме мач за мач, да бъдем живи и здрави. И в този мач, макар че не бе много динамичен, играхме прилично, не загубихме с катастрофален резултат, загубихме с минимален резултат."
 
„Феновете, не само в България, а по цял свят, са недоволни от много неща. Не може във всеки мач да бием. И на нас ни се иска да сме шампиони, но още ни е рано," сподели президентът на Миньор за недоволството на привържениците.
 
„Аз няма да коментирам информациите за финансови проблеми. Можете да питате футболистите, дали има някакви проблеми в отбора. Истината е, че няма, всичко е изплатено, и за в бъдеще ще бъде така," завърши Никифор Вангелов, цитиран от Дарик.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.