iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


МВР издирва бандитите, пребили полицая в Перник

МВР издирва бандитите, пребили полицая в Перник

Полицията издирва двама мъже за побоя над полицая от Перник Димитър Димитров.
От МВР разпространиха днес снимките на 37-годишния Росен Ефремов Тончев и 34-годишния Йордан Цветанов Харалампиев, известен като Данчо Секирата.Гражданите, които разполагат с информация за Тончев и Харалампиев, могат да сигнализират на телефони 112, 166 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността им е гарантирана, се казва още в съобщението на полицията.
 
Днес лично премиерът Бойко Борисов посети Димитров в болницата на МВР, където той е настанен с черепно-мозъчна травма. Министър-председателят заяви, че ще настоява за затвор за посегателство срещу полицаи. "Има едно неписано правило в света, който пипа полицай - двойно му се връща", заяви Борисов.
 
Инцидентът с пернишкия полицай стана на 20 септември, неделя, посред бял ден, докато той бил в кафене. Видимо пияните Тончев и Харалампиев се нахвърлили върху него пред очите на останалите посетители, пребили го и избягали.
 
Оказа се, че преди време Димитров е разследвал Тончев, който участвал в организирана група за разпространение на наркотици.
 
Ефремов има 5 ефективни присъди за различни тежки престъпления, сред които освен за дрога, той е осъждан за побои, отвличания и изнудвания. Данчо Секирата пък е лежал в затвора за убийство.
 
На лявата снимка: Росен Ефремов

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.