iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


И Перник кара коли от Дупница

Купувайте автомобили  сега - няма внос и са най-евтини, съветват автотърговците.
И перничани карат коли от Дупница. Купувайте автомобили сега съветват от най-големия автопазар в страната. Тогава търговците в чужбина, особено тези в Италия, почиват и внос почти няма. Това обуславя спада в цените на наличните по борсите автомобили. Регламентирани промоции няма, тъй като официалните цени не са постоянни. Най-много се търсят автомобили между 3500 - 7000 лева, най-евтините са по над хиляда, но там положението на возилото не е завидно.
 
От около 6 месеца се забелязва изместване в потребителското търсене. Предпочитаните доскоро от клиентите коли като Фолксваген Голф, Поло, Венто и моделите на Опел - Астра, Вектра и Корса вече изостават пред значително по-скъпите Ауди А4,Пежо 607, Шкода Октавия, БМВ 318, 320. Силно е търсенето и на италианските марки - основно Фиат - Браво, Брава, Пунто, а при високопроходимите най-предпочитани си остават Мицубиши и Нисан с моделите си, произведени преди 2000 година.
Конкурентният пазар, в който се намират около 60-те автокъщи в Дупница, кара над 250-те търговци да избират качествени коли на възможно най-ниски цени, за да оцелеят. Големите борси предлагат комплексни решения за клиентите, по-специално за прекупвачите и търговци от страната. В офертите влизат пакетни цени за няколко автомобила, в т. ч. безплатни автомобили при по-голям брой закупени коли. Сред предложенията са и заявки за организиран внос на една или повече коли с пълно документално осигуряване. За крайните клиенти се осигурява дори и личен гид, който ги развежда из автокъщите. За улеснение и на търговците и на клиентите, в Дупница работи Информационен посереднически център, осигуряващ информация в реално време за наличност на определен автомобил и мястото, където се намира той, неговото състояние, цена и т. н.
 
Няма нищо по-лесно и по-бързо от това да си купиш кола в Дупница, тъй като всички автокъщи осигуряват транзитни номера и необходими документи за покупко-продажбата в рамките на около 20 минути.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.