iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Миньор се озъби на Лечков

Изпълнителният директор на Миньор Георги Славчев не остана длъжен на нападките от Сливен. "Уважавам Йордан Лечков, но изказванията му по наш адрес ми приличат на приказката за сестрата", заяви той относно изявленията на вицепрезидента на БФС след загубата на отбора му в Перник.
 
"Изненадан съм от нападките на Лечков към нашия клуб. Мисля, че твърденията му са безпочвени. Ако има доказателства, трябва да ги извади. В противен случай не му прави чест. Обвиненията спрямо Миньор са много тежки и трябва да са подплатени с доказателства. Иначе за такива обиди може и трябва да се носи отговорност", категоричен бе Славчев.
 
"През целия минал сезон ние играхме честно и сега продължаваме по същия начин. Загубихме доста мачове като домакини и се спасихме в последния момент, но сме търсили вината само в нас. Не е редно авторитетен човек като Лечков да обижда толкова много хора, които работят в Миньор - от президента, през треньорите, та до футболистите", завърши изпълнителният директор на перничани.
 
В същото време стана ясно, че Станислав Руменов ще отсъства от терените най-малко още двайсетина дни заради фрактура на пръст на десния крак. Реферът на Миньор - Сливен пък е със спрени права заради ниска оценка от делегата. Става дума за съдията Асен Николов.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.