iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Новото попълнение Атанас Николов: Миньор може да постигне нещо голямо през този сезон

Новото попълнение Атанас Николов: Миньор може да постигне нещо голямо през този сезон

Нападателят на Миньор (Перник) Атанас Николов заяви, че Миньор може да постигне нещо голямо през този сезон. В събота перничани ще посрещнат Левски, но новото попълнение на перничани няма да може да вземе участие в двубоя заради травма в глезена. По време на лятната подготовка Николов се представи много добре с екипа на Миньор, като отбеляза гол на английския Уигън.
 
„Мисля, че можем да бием всеки един отбор в България. Не се притесняваме дали играем в Перник или гостуваме. Но за моя съжаление няма да мога да помогна на моите съотборници в мача срещу Левски. По време на мача с Пирин ме ритнаха в глезена, но се надявам, че от понеделник ще започна да тренирам на пълни обороти. Наистина ме е яд, че няма да играя срещу „сините", заяви Николов.
 
„Преминаването ми в Миньор (Перник) ми се отрази много добре. Надявам се, че ще покажа добри игри с фланелката на „чуковете" и ще радвам феновете на отбора. Договорът ми е за една година и съм много доволен от предоставените ми условия. Мисля, че няма да имаме проблеми с ръководството. В контролна среща дали ще вкараш на Уигън или на друг отбор няма значение. Но все пак Уигън си е Уигън", допълни бившият играч на Пирин (Благоевград) и Локомотив (Мездра).
 
„Всички в отбора сме уверени, че може да постигнем нещо голямо през този сезон. Имаме сили да направим нещо голямо. Щом Пирин може да играе финал за Купата на България, значи и ние може да го направим. А за първенството ще гоним колкото се може по-предно класиране. За изпадане и дума не може да става", завърши Николов.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.