iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Пирин не пуска Златков в Перник

Пирин не пуска Златков в Перник

Ръководствата на Пирин (Бл) и Миньор (Пк) и вчера не се разбраха за младежкия национал Даниел Златков, съобщава "7 дни спорт". В БФС в присъствието на изпълнителния директор на тима от Перник Георги Славчев Златков се яви пред секретаря на СТК Веселин Маркович за уточняване на нещата около неговия договор.
 
Футболистът заяви, че това, което спира неговото картотекиране в Миньор, е подписано от него споразумение още от времето, когато играел в Пирин (Гоце Делчев).
 
Според него обаче истинският му договор е с Миньор и в петък, когато се очаква да заседава комисията на БФС, той не се съмнява, че ще бъде присъден на тима от Перник. Тогава обаче ще е прекалено късно да бъде картотекиран за мача в събота срещу Левски, което е сериозен проблем за Миньор, предвид факта, че защитникът на "жълто-черните" Ивайло Цветков е наказан заради червения картон с Пирин.
 
За да не се рискува за чакания с огромен интерес двубой в Перник, президентът на Миньор Никифор Вангелов беше уговорил среща за снощи с шефа на Пирин Николай Галчев. На нея двете ръководства ще опитат да намерят разрешение на проблема.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.