iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Рецедивист без книжка нацели тойота

Рецидивист подкара колата си без книжка и направи поредна катастрофа. 54-годишният Христо В., по-известен като Ицо Заза, нацели челно тойотата на софиянка между земенските села Габров дол и Елов дол.
 
За последно Заза влезе в криминовините миналото лято, когато заплаши със саморазправа прокурорката по делото срещу една от наркобандите в Перник- Светлана Фотева.
 
След едногодишно затишие, сякаш за да покаже, че шило в торба не стои, Заза отново напомни за себе си, като в продължение на няколко дни на два пъти се срещна тет-а-тет с полицията. Първият път, той прекарал едно денонощие в ареста заради бягство с автомобил и неподчинение на униформените и заради спретнатия екшън се прости със свидетелството си за управление на МПС.
 
Това обаче не се оказа пречка за старата кримка да шофира колата си и без документи. В неделя с автомобила си фолксваген голф, Христо предприел изпреварване в забранен участък и се ударил в насрещно движеща се Тойота Корола, която била карана от 35-годишната жителка на София А.С.
 
При удара е пострадал виновникът за ПТП-то. Ицо Заза е настанен в Пирогов с разкъсно контузна рана на лявото коляно. В крими досието му наред с други противообществени прояви има и множество нарушения на Закона за движение по пътищата, съобщиха от полицията.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.