iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Треньорски отзиви след мача

Треньорски отзиви след мача

Наставникът на Миньор Перник Тони Велков заяви, че е напълно доволен от играта на своя тим в първия кръг от шампионата срещу Пирин Благоевград, „Чуковете\" се наложиха с минималното 1:0 като гости.
 
Ето какво заяви наставникът на перничани пред Гонг: „Като за първи мач мисля, че отборите се постараха и качеството на игра не беше лошо. Лично мен ме задоволява. Всеки отбор има върху какво да работи. Ние много добре знаем това и този резултат не може да не ни харесва, след като е в наша полза. Действително обаче пропускаме много положения. Ще се постараем, набирайки скорост в шампионата да изчистваме някои неща, едното от които е да бележим повече.\"
 
„Очаквах повече от Пирин, тъй като знам традициите и никога не ги подценявам. Традициите са Пирин да играе много успешно срещу Миньор или по точно Миньор да играе неубедително срещу Пирин. Така че тази победа на старта на първенството става още по ценна за нас.\"
 
„Все пак днес напрежението в нашия тим беше малко в повече, тъй като това беше първия ни мач, но с течение на шампионата ще изчистваме тези неща. Искам от отбора да се хвърля за победа във всеки мач.\"
 
Старши треньорът на Пирин Наджи Шенсой заяви, че „орлетата\" могат да играят много по-добре.
 
„Имаше малко голови положения в мача и повече битка по терена. Миньор успя с едно положение през първото полувреме да вкара гол\", сподели наставникът на благоевградчани.
 
„Мога да съм доволен от желанието на отбора, но не и от неговата игра. Може да се представяме много по-добре\", добави старши треньорът на Пирин.
 
„Загубихме много важни три точки. Загубихме една битка, но войната продължава и има 29 мача. Взехме си добри поуки\", завърши Шенсой.
 
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.