iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


В Люлин пропищяха от местен хулиганин

В Люлин пропищяха от местен хулиганин

Жителите на село Люлин пропищяха от хулиганските действия на местен непълнолетен младеж, пише Градски. Оплакване в тази връзка постъпи и на проведената вчера в Община Перник кметска среща от кметът на Люлин Илчо Евгениев, който потърси съдействие за справяне с проблема. Срещу момчето с буен характер и противообществени прояви има депозирани около 15 жалби.
 
Сигнализирана е полицията, Детска педагогическа стая, неколкократно са правени и срещи с родителите, които са в невъзможност да вкарат в правия път момчето си. Последното провинение на хулигана е преди няколко вечери, когато разбил новопоставената врата на сградата на читалището в центъра на селото. Няколко дни преди това поломил прозорец на сградата, където се помещава в момента кметството.
 
Непълнолетният не учи. Местните са притеснени от срещите с него по улиците, тъй като ги псува и напада. В архива на противообществените му прояви има и кражби, сред любимите му занимания е да чупи лампите, ожалиха се порътпевши от действията на момчето. Жителите на село Люлин недоволстват от това, че въпреки жалбите и сигналите, нито една институция не е обърнала сериозно внимание на поведението на хулигана, което застрашава дори и здравето на хората. Те настояват да се предприемат необходимите мерки за озаптяване на младежа и са категорични, че момчето трябва да бъде настанено във Възпитателно училище - интернат и да бъде изведено от селото.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.