iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Ген. Атанасов накара Димитър Колев да си каже кой е

Ген. Атанас Атанасов, който беше сред най-популярните депутати на ДСБ в бившия парламент накара пернишкия народен представител Димитър Колев да предостави информация за себе си пред избирателите посредством сайта на народното събрание.
 
Ген. Атанасов е \"звезден репортер\" в едноименната новинарска рубрика на Нова Телевизия. Неговият материал, беше свързан с факта, че голяма част от новопостъпилите народни представители не са публикували никаква информация в иначе задължиелната графа \"биография\" на страницата на Народното събрание в Интернет.Един от \"анонимните\" се оказва и Димитър Колев, за когото липсваше информация относно неговото семейно положение, владеене на чужди езици, специалност и професионална характеристика.
 
След излъчването на материала Цецка Цачева, председател на Парламента е разпоредила да бъде събрана тази информация от народните представители и качена он-лайн, за да знаят избирателите кого са изпратили да ги представлява. Така, перничани вече знаят, че Димитър Колев е роден на 04 юли, 1964г. в София,  женен е, владее английски и руски език, по професия е икономист, икономическо е и неговото образование.
 
Колев е член на Комисиите по транспорт, информационни технологии и съобщения, както и по регионална политика и местно самоуправление.
 
В първата комисия компания му прави друг пернишки депутат - Петър Петров от ГЕРБ. В тази по регионална политика пък Колев ще работи с водача на пернишката листа на партията на Бойко Борисов - Владислав Димитров. В комисията по здравеопазване  е мажоритарната депутатка Ирена Соколова, а изборът на социалистите от Перник - Ангел Найденов е зам. председател на Комисията по външна политика и отбрана.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.