iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Иво Петров ще бъде новият областен управител

Иво Петров ще бъде новият областен управител

Иво Петров: \"БСП отскубна властта и се окупира в сградите на Областната и Общинската управа.\"
 
Новият областен управител очаквано за перничани ще бъде областният председател на партия ГЕРБ - Иво Петров, въпреки спекулациите на местен  \"жълт\" интернет сайт За Перник, които се тиражираха в последните няколко дни.
 
Кандидатурата му е единствена и е издигната единодушно от страна на областната организация, общинските ръководители и тримата народни представители от региона, потвърди самият Петров пред в-к Вяра. Днес той ще присъства на церемонията по предаването на властта от кабинета на Сергей Станишев в Гранитната зала на Министерския съвет.
 
Името на Иво Петров като фаворит за поста се коментираше в Перник доста преди парламентарните избори и за разлика от други региони друга номинация не бе завъртяна в публичното пространство, освен псевдо-номинацията на Иво Горчев - директорът на местния театър, тиражирана от булевардно издание в търсене на евтина популярност .
 
На въпроса очакват ли се кадрови промени в държавните структури, Иво Петров заяви, че всеки коментар от сегашната му позиция ще бъде несериозен.... В предишни свои изказвания обаче, местният шеф на ГЕРБ сравни пернишките социалисти с окупатори, които са завзели властта в Перник след местните избори през 2007: \"БСП отскубна властта и се окупира в сградите на Областната и Общинската управа\".
 
Напомняме, че жълто он-лайн издание За Перник, в което се публикуват предимно клюки и слухове, \"спретна\" измислен скандал около евентуални задкулисни коалиционни игри при назначаването на новия пернишки губернатор и дори обвини партия ГЕРБ, че се опитва да изтъргува ръководното място с коалиционни партьори в замяна на странна подкрепа на местните избори след две години.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.