iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Търсят се шивачки, 1700лева заплата предлагат за заварчик

От Бюрото по труда оповестиха, че има летен бум в търсенето на шивачки в града. Въпреки, че няколко по-големи фирми за облекла хлопнаха врати заради икономическата криза и изтеглиха производството си, утвърдените на пазара разширяват летните поръчки, като общо 53 са новообявените позиции в сектора, от които 30 за шине на дънкови облекла.
 
Обявената месечна заплата е 500 лева. Набират се и шивачи за трикотажни изделия в Брезник, като работодателят осигурява и транспорт. Обявени са свободни места за шивачи на кожени изделия. Предлаганото трудово възнаграждение при тях е за 350 лв. на месец.
 
Примамлива е офертата за заварчик на метални тръби, там има обещана заплата от 1700 лева.З адължително е кандидатите да имат опит в заваряването. Единствено неудобно е, че мястото е „малко\" далеч от Перник - в морския Бургас, но за сметка на това се подсигурява безплатна квартира. Строителни техници, арматуристи, ел.техници при започване на място, осигурено от бюрото пък могат да разчитат на 600 лева.
 
В същото време маникюрист с една година опит ще получава 800 лв. Набират се водопроводчици за външни В и К-мрежи, чиято заплата варира между 400 и 600 лв.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.