iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Антон Велков: Вратите за нови в Миньор вече са заключени

Антон Велков: Вратите за нови в Миньор вече са заключени

Ден преди отборът на Миньор (Пк) да замине за втория си лагер от лятната подготовка в Словения, треньорът на \"жълто-черните\" Антон Велков заяви, че е приключил със селекцията.
 
\"Повече няма да се разконцентрираме в това да губим контроли и да търсим нови попълнения. Вратите в Миньор за нови имена, вече са заключени. Смятам, че с привличането на Велимир Иванович, Адриан Олегов, Любомир Витанов и Атанас Николов засилихме конкуренцията в отделните линии. Така че, това ще бъде отборът за новия сезон\", коментира Велков.
 
Той даде добра оценка и на първия подготвителен лагер на отбора в Банско, като остана доволен освен от предоставените условия в планинското градче и от старанието на своите в тренировките. Според него тимът му е изпълнил на 100 % задачата от този етап на подготовката, като разбира се акцентът е паднал върху физическата подготовка.
 
По време на лагера Минъор изигра три контроли, записвайки две загуби с (1:2) от Локомотив (Сф) и Вихрен (Сандански) (0:2), и победа с 1:0 срещу Септември (Симитли).
 
Утре в 7.00 часа перничани заминават за Словения, където ще изиграят още четири контролни срещи. На 21 юли е първата проверка срещу Оцелул (Румъния), на 24 юли срещу английския Уигън, на 28 юли с ОФК Белград (Сърбия) и на 29 юли с Капфемберг (Австрия).
 
Предвид пътуването до там с автобус и тежките мачове, които се очертават, Миньор няма да има мач в Перник преди започването на новия шампионат, с който да представи отбора. Младият треньор е замислил двустранна игра, която да възстанови неговите играчи, преди първото гостуване от редовния сезон срещу Пирин (Благоевград).
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.