iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Новите пернишки народни представители

МИР 14. ПЕРНИШКИ 
Партия/коалиция | № в листата | Име, презиме и фамилия
 
ГЕРБ Ирена Любенова Соколова (мажоритарен кандидат) - PR на ГЕРБ в Перник. Соколова е родена на 24.01.1971г в Перник. Завършва висше образование в ЮЗУ-Благоевград магистър по социална психология, магистър Психотерапевт, психодрама в Институт „Берхард Ахтенберг\" Германия. Соколова участва и като експерт в пернишка неправителствена организация със здравна насоченост. Работила е като училищен психолог в 11-то ОУ.
 
ГЕРБ  1  Владислав Евгениев Димитров  - завършил висше образование - икономика на предприятието, публична администрация, член на НИС на ГЕРБ, предприемач, директор на \"Колхида Метали\". Роден на 20.10.1978г.
 
ГЕРБ  2  Петър Методиев Петров  - завършил висше инженерно образование - Автоматизация на производството, член на IT групата на експертите към ГЕРБ, член на ОУС ГЕРБ, общински съветник, на 53 години. Познат е на читателите със статиите си за ТЕЦ-а, замърсяването на въздуха в Перник и др.
 
РЗС  1  Димитър Асенов Колев - бивш областен управител от квотата на НДСВ. Общински съветник от Коалиция \"Съюз за Перник\" в пернишкия общински съвет. Димитър Колев е роден на 4 юли 1964 година в София. Завършил е „Икономика, организация и мениджмънт\" в УНСС. Занимавал се е с частен бизнес. Секретар на Сдружение „Съюз за Перник\".  Женен е за Милена Милотинова, има едно дете.

Коалиция за България  1  Ангел Петров Найденов  -Роден на28 септември 1958 в Кърджали.  Професия: инженер - навигатор . Специалност: корабоводене. Женен, владее английски език. Участие в предишно НС: 37-мо Народно събрание; 38-мо Народно събрание; 39-то Народно събрание; Председател на парламентарната група на Коалиция \"За България\" в 40-то Народно Събрание.
 
 
Виж всички депутати в 41-то Народно събрание

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.