iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Депутатите на ГЕРБ отварят 6 приемни за гражданите във всички общини в областта

Депутатите на ГЕРБ отварят 6 приемни за гражданите във всички общини в областта

\"Перник винаги е страдал от това, че кмет и правителство са от различни политически сили. Ние обаче няма да ползваме тази порочна практика да спъваме работата на общината. Ние трябва да работим в полза на града - това е нашата обща цел.\"
Това каза водачът на листата на ГЕРБ за Перник Владислав Димитров.
 
Ремонтът на изгорялата театрална зала в Перник, пък е знакова цел за новите народни представители от ГЕРБ. Това заявиха на първата си пресконференция след победата мажоритарният кандидат Ирена Соколова и водачът на пропорционалната листа Владислав Димитров за радио \"Фокус Пирин\".
 
Сред приоритетите им е отпушването на еврофинансирането по различни проекти. Първото нещо, което ще направи Ирена Соколова е отварянето на приемна за граждани, тъй като по думите й мажоритарният кандидат е посланикът на областта в Парламента.
 
Приемната ще функционира във всичките шест общини на региона, посочи тя. \"Резултатите на ГЕРБ в Перник са по-високи от тези за страната\", подчерта областният координатор Иво Петров и допълни, че дори и изборният туризъм не е бил пречка за тях. Според него луфтовете, оставени в изборния закон, са се върнали като бумеранг върху управляващите. От ГЕРБ посочиха, че за успеха им е допринесла позитивната кампания, която са водили и фактът, че са играли отборно, като сплотен екип, дори и без помощта на националното ръководство. \"Перничани гласуваха за перничани\", заяви Иво Петров, като подчерта, че всички в листата са местни хора. По думите му ГЕРБ е спечелил победа дори в червени бастиони като Брезник и Ковачевци. Само в община Земен ГЕРБ губи с 4 гласа от КБ.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.