iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Хора на ДПС в Радомир се режат

36-годишният Радослав Георгив от Радомир изряза с нож номера на бюлетината на ДПС, пише днес в. „24 часа\". Кървавата агитация направил след сбирка на партията на Ахмед Доган в града.
 
\"Аз съм привърженик на националистите. В момента Ахмед Доган е най-големият националист в държавата. Той не дели хората на българи, турци или цигани. Симпатизирам на Движението за права и свободи, след като присъствах на няколко беседи на Боряна Методиева, която е лидер на партията в Перник\", обясни Радослав.
 
Мъжът не е от турски произход. Според него партиите в България работели срещу интересите на страната. Волен Сидеров разединявал хората, а Доган ги обединявал. \"След една от поредните беседи излязох с няколко приятели на кафе. Те също симпатизират на ДПС, но не смеят да гласуват за него. В Радомир няма турци и щели хората да им викат, че са предатели. Тогава извадих нож и изрязах номера на бюлетината. Исках да им покажа, че няма нищо страшно\", допълва Радослав, който работи на газостанция в Радомир. Мъжът се занимава и с животновъдство.
 
На евроизборите 315 души от Радомир дадоха гласа си за ДПС.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.