iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Кметът гледа Перник от високо, вози се на балон

Кметът гледа Перник от високо, вози се на балон

Кметът на Перник погледна града от високо, повози се на балон. За 80-годишнината на Перник организаторите на тържествата предложиха на перничани и такава атракция, както и скокове с бънджи от стрелата на 50-метров кран. Първа с балона над централния градски площад полетяла кметицата. Като слязла казала, че градът изглежда невероятно от птичи поглед, много красиво и оживено. Тя споделила радостта си, че за перничани е създадена възможност да почувстват атмосферата на празника по незабравим начин. Не е уточнила, че това си има солидна цена. Нейното желание било да има нещо щуро по време на празника, споделиха под сурдинка организаторите.
За около час да скочат от високо срещу 30 лева от кабинка, осигурена от столичния клуб \"Адреналин\" и издигната на 50 метра височина с кран пред сградата на Общината опитали десетина човека. Имало и такива, които платили, но се отказали от екстремното изживяване.
Всъщност идеята се оказа не съвсем оригинална. И в други градове на страната предизборно БСП организирала такава атракция за жадния за зрелища електорат. Във Велико Търново, при Стамболовия мост Коалиция за България организирала бънджи скокове под наслов „Адреналин против дрогата\".

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.