iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Караваната на БСП се движи незаконно

Предизборната каравана на БСП, облепена с агитационно фолио в подкрепа на кандидатката за депутат от \"Коалиция за България\"  Весела Лечева се движи незаконно по пернишките улици.
 
За куриоза ни алармираха наши читатели, които са заснели превозното средство  без регистрационни номера, което е в разрез със Закона за движение по пътищата. По-точно, номера има но те умишлено са заличени като върху цифрите са залепени стикери, на които пише \"Бъди приятел\".
 
Предполага се, че този призив е насочен към местните катаджии при евентуална проверка и констатация на нередността.  В случай, че караваната бъде спряна за проверка в такова състояние с умишлено прикрита регистрация се съставя акт и солидна глоба за притежателя на превозното средство.
 
Кой е той, изглежда целта е никой да не разбере, щом табелите са така старателно прикрити.
 
Това не е първото нарушение по пътищата на града от кандидатите ни за депутати, които изглежда не държат особено на правилата, след като наскоро от щаба на друга партия без притеснения паркираха превозните си средстава в градинката пред офиса си, препречвайки и тротоарите за пешеходци.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.