iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Миньор отмъкна играч на Пирин

Вече бившият футболист на Пирин Любомир Витанов е сигурното ново попълнение на Миньор (Перник). Новината потвърди самият играч. Той каза, че се разбрал с треньора на \"жълто-черните\" Антон Велков още след последния шампионатен мач с Левски и вече договорът е факт.
 
Като причина за напускането си на Пирин, Витанов изтъкна ниското заплащане в благоевградския клуб и по-добрите финансови условия, които му предложили от Перник.
 
Витанов разкри още любопитни факти от кухнята на бившия си клуб Пирин и каза, че след обединението нещата не вървят на добре. \"Вместо да се говори за увеличение на заплатите, тук смятат да ги намаляват. С останалите футболисти, които дойдоха успяхме да изградим един добър колектив и се разбираме чудесно, но не смятам, че така стоят нещата на горните етажи между самите акционери\", коментира Любомир Витанов.
 
Той призна също така, че не е искал да напусне Пирин, защото оставя много приятели в отбора, но каза, че като професионалист не може да не го интересуват финансовите условия. Неврокопчанинът заключи, че в Миньор също има приятели, като Коце Марков и двамата от Гоце Делчев - Коце Хазуров и Васил Божиков и се нядва бързо да навлезе в новата обстановка.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.