iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Перничани могат да отидат на цирк в седмицата преди големия цирк

Перничани могат да отидат на цирк в седмицата преди големия цирк

От 1-ви до 5-ти юли в Перник ще изнесе своите представления трупата на един от най-големите български циркове - „Колозеум\", пише Съперник. Представленията ще започнат от 19 часа както в делничните, така и в дните на уикенда.
 
Програмата на трупата на „Колозеум\" за сезона е изключително атрактивна и е с международно участие. Тя включва темпово жонгльорство, което ще бъде изпълнено от италианския гост Марио Валдемар. Лукреция Малвелоти пък ще покаже ферична дресура на гълъби. Рози Валдемар ще смае зрителите с въздушна акробатика на трапец.Страховито факирство ще демонстрира младият Илко, който ще легне върху стъклена постеля и през гърдите му ще мине джип с тегло два тона.
 
Дресурата на „мини - макси\" малкото пони Бимбо, танцуващо редом до големия кон тежковоз и негов приятел Феникс, под ръководството на Лукреция Малеволти, ще донесе много хубави емоции на малките зрители. Лукреция, заедно с Марио Малеволти ще покажат и един нов жанр в цирковото изкуство - хула-хоп върху гърба на кон.Дуо Артанес пък ще покаже забавна дресура на котки. Чаровната Анелия ще изпълни мистично огнено шоу.За първи път под купола на „Колозеум\" зрителите ще могат да наблюдават изключително екстремния и рискован номер - „Колелото на смъртта\", представен от фамилия Валдемар.
 
Разбира се, няма да липсват и много смях, игри и забавления с любимеца на децата - клоуна Мони.Не пропускайте представленията на цирк „Колозеум\", първото от които ще е на 1-ми юли.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.