iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Благодарим Ви за подкрепата! На всеки един от тези над 1000 уникални посетители дневно!

Благодарим Ви за подкрепата! На всеки един от тези над 1000 уникални посетители дневно!

Вчера, 22-ри Юни, iPernik.com мина границата от 1000 уникални читатели дневно. 1000 човека дневно, които се доверяват ежедневно на нашия сайт, стартирал от нулата своята дейност в полза на информираността на обществото едва преди 40 дни.
 
 
1000 човека дневно, които предпочитат чистата новинарска информация за случващото се в областта пред платената политическа манипулация у останалите медии. 1000 човека дневно, които искат да знаят, какво и къде се случва, вместо това да четат политически лъжи и цинизи в коментарите. 1000 човека дневно, които ни се доверяват, защото не правим компромиси с мисията да информираме.
 
 
Заради тези 1000 наши съграждани от Перник, Радомир, Брезник, Земен, Ковачевци и околните населени места отказахме реклама на две от най-големите политически партии в страната, след като пожелаха да публикуват откровени лъжи и манипулативни текстове. Защото дали ще купуваш гласове с пари на ръка или посредством манипулации в медиите за нас е едно и също. И ние сме против това. Знаем, че доверието на читателя се гради най-трудно и никога няма да злоупотребим с него.
 
 
За вас ние развихме независима и истинска новинарска трибуна, блогосфера с мнението на гражданите, форумна част, безплатни обяви с автоматично включване на последните свободни работни места от най-големите сайтове за трудова заетост, връзки към най-интересните места в интернет от региона...И всичко това, с възможност за активното ви  участие - публикуване на обяви, публикуване на новини, коментари...
 
За вас скоро ще заработи най-големият и модерен фирмен каталог в региона, ще развием новинарската част с интерактивно отразяване и интервюта, но никога няма да забравим простата си и дълбоко тоговорна мисия - Да намирате всичко за Перник и региона на едно място - без манипулация, комерсиален интерес и гонене на печалба на гърба на читателя.
 
Ето това, е което ни отличава от останалите - взаимното доверие. Благодарим Ви!
Надяваме се след още 40 дни  с взаимни усилия да сме двойно повече!
С уважение,
Руми, Миглен, Христиан, Васко, Ани

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.