iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


"Не ви будалкам" - зарече се Лечева, "Вложих 1 милион в спортната база на Перник само през 2008г."

\"Гласувайте за тези, които са застанали лице в лице с вас и които могат да ви погледнат в очите\", каза мажоритарният кандидат за Пернишка област от Коалиция за България Весела Лечева пред жителите на пернишкия квартал \"Бела вода\".
 
Весела Лечева каза, че срещите с хората са много важни и посочи, че прекият контакт с тях е нейна лична позиция и на партията, която представлява. Тя заяви, че през четирите години като председател на ДАМС се е стремяла, освен да могат да спортуват, младите хора да могат да получат добра реализация и максимална информация. За да достигне спортът до всяко дете, трябва да бъдат възстановени физкултурните салони в училищата, спортни площадки и големите спортни площадки, които са в много тежко състояние.
 
По думите й вече има план за възстановяване на спортни площадки в община Перник и ако бъде избрана ще реализира тези си намерения. Не стана ясно как точно, тъй като функциите й като законодател, отхвърлят възможността да продължи да бъде на постта - председател на Държавната агенция за младежта и спорта.
 
Лечева пое ангажимент да промени стереотипа на мисленето на младите хора чрез различни инициативи и кампании.
 
Хората от квартал \"Бела вода\" изразиха огорчението си от разграбването на държавата и от неработещите предприятия. На това Лечева отговори, че по време на срещите си с хората е видяла желанието им нещата в България да се променят изведнъж. Тя посочи, че трябва да се оцени това, което е направено досега.
 
\"Държа на името си и няма да ви давам празни обещания. Стоя пред вас с открито лице и не ви лъжа, защото и мен ме боли, че не всичко е направено\", каза още Лечева. Тя допълни, че през 2008 са отпуснати 1 млн. лева за възстановяването на спортната база в област Перник. Лечева не можа да разясни на присъстващите  дали, къде и за какво са били усвоени тези 1 милион лева в спорта на областта. Изглежда за подарените фланелки и гащета на ръгби клуб \"Валяците\", защото това беше единственото видимо до момента действие в сферата на спорта от страна на бъдещата депутатка.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.