iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


БСП и ГЕРБ щяха да се замлатят и в Ковачевци

БСП и ГЕРБ щяха да се замлатят и в Ковачевци

Симпатизанти на БСП и ГЕРБ в Ковачевци са били близо до това да последват примера на софийските си съпартийци, които днес си спретнаха шоу с дюдюкания, замерване с рози, плакати на Бойко Борисов и други подръчни материали. Изгледжа двете партии трудно делят гласоподавателите си, а не рядко се изсипват като неканени гости на \"купоните на конкуренцията\".
 
До екшъна щяло да се стигне след като двете агитки  се засекли на площада на с. Ковачевци по време на традиционният събор, посветен на Георги Димитров. На събора в смятаният за червена крепост - Ковачевци ненадейно  се изсипали солидна група гербери със знамена, флагчета, партийни шапки и фанелки, които започнали да агитират насъбралото се множество. От своя страна симпатизантите на БСП, които до този момент се чувствали в уютна среда, не останали назад и започнала надпревара \"до последна глава\" за закичването с шапки и други политически символи и на всеки дошъл на събора.
 
В крайна сметка, страстите не се разпалили прекомерно, лидерите на екипите на БСП и ГЕРБ дори позирали заедно за предизборните видеоклипчета и снимки, а в Ковачевци останали доволни от солидното количество материали за подклаждане на печките.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.