iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Евроизборите в класации

Евроизборите в класации

Както напоследък на избори, и във вчерашния ден българските медии се надпреварваха да съобщават текущите резултати от гласуването чрез нестандартни класации. Дарик радио обяви неделна музикална класация. Агенция БГНЕС измерваше високите температури на няколко места в столицата. На порталът за изборите се появи информация къде кълве най-много рибата. Фокус проследяваше ауцион във виртуален антиквариат, а Медиапул подреди най-търсените безалкохолни коктейли.
Нали се сещате, че никой не разбра за коя партия или коалиция става дума в подрежданите от Дарик песни - „Генералът казва\" на Жо Дасен, „Розите са червени\" на Боби Винтън, „Синьо танго\" на Аманда Лиър, „Соколът\" на Пат Матини, „Справедливост за всички\" на Дейл Уотсън, „Тотална сърдечна атака\" на „Куийн\", „Тръгвай напред\" на Тина Търнър иИнформация за количеството улов на риба във водоемите около някои населени места изнесоха и дежурните риболовци от Ловно-рибарските дружества. Класацията включваше Червен бряг, Банкя, с. Соколово, Батак, Синеморец, Резово, Царево. Във Фокус следиха как се продават разни антикварни ценности - тефтерчето на Дядото от Бузлуджанския конгрес, генералски мундир на полицейски началник, наргиле и ибрик на каймакамина на Диар бекир, каска от Вермахта, синьо мънисто на стар магьосник от Драгалевци, царски медал за 800 дни на отечествени заслуги, миньорска лампа от рудник Бобов дол от началото на века, бръснача на Яне Сандански, капа на македонски комита.
Термометърът на БГНЕС отчиташе резултати на ул. \"Позитано\" 20, на ул. \"Московска\" 33, на бул. \"Александър Стамболийски\" 45А, в района на сградата на Националната опера, на \"Парчевич\" 25, на „Раковска\" 108, на \"Врабча\" 23 . През целия ден репортерите на агенцията предупреждаваха, че скоростта на вятъра е от решаващо значение за окончателната прогноза, но вчера явно духаше слабо.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.