iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


След равен на Герена днес, Велков: Миньор заслужено ще играе в А група и догодина

След равен на Герена днес, Велков:  Миньор заслужено ще играе в А група и догодина

Старши-треньорът на Миньор Антон Велков изрази задоволството си от спечелената точка на тима му като гост на Левски. Специалистът заяви, че е доволен от сезона на перничани и отборът е заслужил мястото си в елита.
 
"Днес на терена има два щастливи отбора. Ние постигнахме нещо, което малко тимове успяват - взехме точка на Герена. Искам да поздравя новия шампион. Те успяха да спечелят в най-важните моменти и заслужено са първи. Увоволетворен съм от работата ми в Миньор, но не летим в облаците. Радостни сме, че догодина отново ще играем в А група и то напълно заслужено", каза Велков веднага след мача. Той поздрави Левски за спечелената титла и отрече да е имало обещани премии за неговите футболисти от който и да е отбор.
 
Миньор се представи много добре при гостуването си на Герена като дори поведе на Левски в 51-вата минута след попадение на Костадин Хазуров. Това бе едва трето му попадение за сезона. С гол на Владимир Гаджев отборът на Левски изравни за 1:1 срещу "чуковете" в 74-ата минута.
 
Това бе и крайният резултат, който беше достатъчен на Левски да спечели 26-та шампионска титла на страната, а Миньор да завърши на 11-то място в класирането при дебюта си в А група след продължително отсъствие от групата на най-добрите.
 
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.