iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Майката на убит пред "Соло": Виновни са родителите!

Майката на убит пред "Соло": Виновни са родителите!

Eдно дете ражда ли се убиец или се възпитава убиец? На това искам някой да ми отговори. Мисля, че всички деца се раждат чисти и непорочни. Просто възпитанието в семейството и училището е много важно. Не може една майка, която е педагог, която възпитава децата на Перник, да възпита такова дете.
Това заяви в интервю за bTV майката на убития пред столичния клуб \"Соло\" Васил Александров - Виолета.
 
По думите й основната вина за разигралата се трагедия, при която 24-годишният перничанин Илиян Тодоров уби двамата си връстници - хокеистът Кирил Въжаров и Васил Александров, е по вина на неговите родители.
\"Непростимо е сега тази майка да излиза и да обяснява, че нейният син не е убиец. Всяка майка би го направила, но не е този начинът. Нека тази майка да се обърне към себе си и да се попита къде е грешката, за да стигне нейното дете до там. На мен ми е жал и за нейното дете. И той е един млад човек, чиито живот е съсипан\", каза още Виолета Александрова.
Тя допълни, че все още не разполага с допълнителна информация от прокуратурата и следствието за събитията в трагичната нощ на 18 април, когато Илиян намушка с нож в гърба двамата младежи.
\"До този момент ние нямаме обширна информация. Надявам се, че работата ще бъде свършена перфектно от тяхна страна. Аз съм убедена, че нашите деца не биха провокирали с нищо. Вася имаше рожден ден и просто отидоха да се пове

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.