iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Треньорът на Пирин определи перничанинът Стефан Спасов като "по-смешен и от Чарли Чаплин"

Треньорът на Пирин определи перничанинът Стефан Спасов като "по-смешен и от Чарли Чаплин"

Вчера се игра финалът за Купата на България, в който Литекс победи Пирин Благоевград, а главен съдия бе перничънинът Стефан Спасов \"Пастата\" . Старши треньорът на Пирин Наджи Шенсой по никакъв начин не призна превъзходството на Литекс във финала за Купата на България и хвърли цялата вина за загубата с 0:3 върху рефера Стефан Спасов. \"Литекс не ни надигра. Бяха по-добри само през първото полувреме, но след 1:0 не показаха нищо. Съдията ги подкрепяше през цялото време - разбирам да ги побутне малко, но така.... Срещу нас имаше 14 човека\", беснееше наставникът на \"орлетата\".
 
Той нарече своите футболисти \"истински лъвове\", а съдията Спасов определи като \"по-смешен от Чарли Чаплин\".
 
\"Водихме битка, която нямаше как да спечелим. Срамно е да се свири по този начин. Вкараха ни един случаен гол, после инициативата беше изцяло в нас. И 300 пъти да играем с Литекс, няма да могат да ни победят отново\", продължи да недоволства Шенсой.
 
\"Като чужденец ще си позволя да кажа някои неща за българския футбол. С подобно съдийство далеч не може да се стигне. Мещата трябва да се променят\", добави косовският специалист.
 
Въпреки критиката, Спасов не допусна по-сериозни грешки в срещата и продължи отличното си представяне от мача Левски - ЦСКА наскоро.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.