iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Автолиния № 24 по-къса в Големо Бучино заради ремонт на улица

Автолиния № 24 по-къса в Големо Бучино заради ремонт на улица

Автолинията № 24 между Перник и село Големо Бучино ще бъдде съкратена, предупреждава превозвачът „Бус-Перник".
 
Превозните средства няма да стигат до крайната спирка в Бачова махала. Причината за принудителното неудобство за пътниците е ремонт на пътна отсечка.
 
Поради ремонтни работи пътят до махалата е затворен. Направена е обиколна отсечка. Тя обаче е покрита с едри камъни, по които автобусите не могат да преминават и не могат да изпълняват маршрута до Бачова махала. Има даже скъсани гуми на превозните средства.
 
Предвид създадените пречки превозвачът е принуден да извършва превоз до там, до където има асфалтова настилка  и нататък хората трябва да продължат пеша. Това създава проблеми както за пътниците, така и за транспортната фирма.
 
От ТК „Бус-Перник" поднасят своите извинения на клиентите си и заявяват, че ще подновят превозите след завършване на ремонта.
 
До общинската управа на Перник е изпратено  предупредително писмо, в което се обяснява, че проблемът ще бъде разрешен веднага след като обиколната отсечка бъде покрита с асфалтова настилка, която да позволява преминаването на автобусите до Бачова махала.
 
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.