iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Ограничено е движението на товарни автомобили по пътя София-Перник

 
Пътните настилки в цялата страна са сухи. Преминаването през граничните пунктове е нормално, с изключение на Калотина в посока на влизане в България. Това съобщиха от СБА.
 
Затворени за движение са пътищата Златица - Етрополе, Твърдица - Елена. Забранено е преминаването на товарни автомобили през Дюлинския проход, както и за тези с тегло над 10 тона през проходите Шипка и Петрохан, както и по пътищата, Димово - Арчар, Димово - Костичовци - Дреновец - Брусарци -Монтана, Костенец - Самоков, София - Самоков, Бургас - Слънчев бряг.
 
Продължава да е в сила ограничението всеки ден от 5:30 ч. до 8:50 и от 16:30 до 20:50 ч. за товарни автомобили с обща маса над 10 тона по пътя Перник - София през кв. Владая. Транзитното движение Кулата - София - Пловдив се пренасочва през Самоков и Ихтиман.
 
От 30 юли до 15 септември влиза в сила забрана за преминаване на товарни автомобили с обща маса над 3,5 тона по пътя Сливен - Нова Загора - Стара Загора.
 
От СБА призовават да се шофира с повишено внимание, особено по магистрала "Тракия", заради изключително засиления трафик в посока към Пловдив.
 
През изминалото денонощие на територията на страната са станали 23 тежки катастрофи. Двама човека са загинали, 28 са ранени, като четирима от тях са с опасност за живота. В София са регистрирани 55 леки и две тежки катастрофи, двама души са пострадали.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.