iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Гръмнат е наркодилър от Перник

Гръмнат е наркодилър от Перник

Соченият за наркодилър Петър Крумов-Пупи от Перник е бил убит тази нощ край язовира до радомирското село Стефаново, където днес се провежда мотокрос.
Убийството е станало след полунощ, но още няма официална информация от полицията. Все още се извършват процесуално-следствени действия.
 
По непотвърдени данни куршумът е уцелил Пупи в главата.
 
Миналата година пред кафене „Оазис" в пернишкия квартал Мошино килър го целеше пак така, но одраска само бузата му.
 
Петър Крумов е известен в криминалните среди с прякора Пупи. Той е гравитирал около групата на Николай Христов - Хайо, който бе застрелян показно в центъра на Перник през февруари 2008г.
 
Пупи е бил сред организаторите на мотокроса в Стефаново. С него на язовира било и семейството му. Пупи бил с приятели на софра под открито небе. Вечерята била поприключила и аверите обсъждали предстоящия мотокрос, когато килърът се приближил в гръб към компанията. Запознати смятат, че е стреляно с ловна пушка от близко разстояние.
 
Официалното съобщение от полицията се получи в 11.29 часа и гласи:
 
35-годишен перничанин е бил убит тази нощ в радомирското с. Стефаново.Сигналът в ОДМВР гр. Перник е получен около 01,15 ч. на тел 112. На място е установено, че инцидентът е станал в близост до местния язовир. 35-гдошиния П.Т. по прякор Пупи е бил прострелян с огнестрелно оръжие в областта на главата, при което е починал на място. Мъжът е познат на органите на реда, но не е осъждан. До рано сутринта са продължили огледите на местопроизшествието. Процесуално следствените действия продължават. Образувано е досъдебно производство.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.