iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Още чакат късметлията със спечеления рекорден джакпот да се обади

Още чакат късметлията със  спечеления рекорден джакпот да се обади

Милионите от падналия джакпот стоят непокътнати. Късметлията, който спечели рекордната печалба от тотото в размер на 6 575 225,42 лв., все още не се е обадил, съобщиха за "Стандарт" от Българския спортен тотализатор.
 
За да получи колосалната сума, уцелилият числата на късмета трябва да отиде в централата на тотото до 2 август и да даде банкова сметка, по която да му преведат милионите. Тогава изтича 45-дневният срок, в който БСТ изплаща печалбите.
 
Щастливецът удари уникалния джакпот на 17 юни с обикновен фиш за 2,40 лв., пуснат в 9,09 ч на 16.06.2010 г. Сигурно човекът все още черпи приятели и роднини за невероятния късмет, който го споходи. Като успокои страстите, ще се обади и ще си прибере парите, коментират запалени играчи. Статистиката показва, че спечелилите големи суми от тотализатора не бързат да ги взимат веднага.
 
Миналата година един от новоизлюпените милионери се появи с фиша ден преди да изтече крайният срок. От тотото обещават след крайния срок за получаване на печалбата да разкрият и любопитни подробности за това, как късметлията е избрал печелившата комбинация, суеверен ли е и как ще инвестира печалбата.
 
Общо през 2010 г. тото милионерите вече са четирима. За тираж № 50 сборът от джакпотите в двете тегления на най-популярната игра "6 от 49" надхвърли 1,2 млн. лв. Така участниците във всяко едно от тегленията могат да спечелят по над 600 000 лева.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.