iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Кръгла маса Общественият договор – българското училище се провежда в Перник

Кръгла маса Общественият договор – българското училище се провежда в Перник

По инициатива на народния представител от ПП ГЕРБ г-жа Ирена Соколова на 22 юни 2010 г. от 17.30 часа в Конферентната зала на Двореца на културата ще се проведе кръгла маса на тема „Общественият договор - българското училище". Организатори на обществената дискусия са Областна администрация - Перник и РИО на МОН - Перник.
 
От 17.00 часа в малката зала на Двореца на културата ще бъде дадена официална пресконференция. Своето експертно мнение ще представи Георги Богданов - изпълнителен директор на Национална мрежа за децата, в която членуват 66 неправителствени организации, работещи с и за деца и семейства. Георги Богданов има значителен опит в работата с обществени групи, НПО, ромската общност в България, както и с изолирани общности посредством подхода за развитие на общностите. Той е работил за Charity Know How - Великобритания, UNICEF, Световната банка.
 
Своето становище ще споделят и  Анелия Андреева - директор на Националния институт за обучение на директори и ръководител на експертната група, изготвила текста на училищния закон, както и д-р Румен Петров - завършил Медицинския университет в София и Института по психодрама в Германия. Той е експерт по групови отношения и асистент в магистърския факултет на НБУ.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.